Metode de livrare

Informatii livrare:
 - Comenzile efectuate si confirmate pe site-ul https://www.magazin.admiralmedia.ro pana la ora:
   - 13:00 sunt predate curierului Fan Courier de regula in aceeasi zi, in functie de mai multi factori(stoc, perioada aglomerara, etc.).
  - Comenzile efectuate si confirmate
pe site-ul https://www.magazin.admiralmedia.ro si care au ca metoda de livrare curier PrioriPost(Posta Romana) sunt predate acestuia incepand cu urmatoarea zi lucratoare si doar pentru comenzile achitate online cu cardul bancar sau prin transfer bancar.
 

 - In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii, acestea vor fi expediate incepand cu ziua lucratoare urmatoare plasarii comenzii, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.

 - Livrarile nationale se fac exclusiv prin curier(Fan Courier) doar pentru destinatiile km 0. Comenzile cu adresa de livrare in localitati inafara km 0 al curierului se expediaza prin intermediul Posta Romana, serviciul de curierat rapid Prioripost sau Fan Courier doar cu plata in avans a valorii transportului.
 - Livrarile personale urgente in Bucuresti sunt efectuate de regula in 1-4h doar pentru comenzile confirmate de Admiral Media SRL. Disponibilitatea serviciului de livrare urgenta este limitata si va fi comunicata la momentul confirmarii comenzii.
 - Facturarea serviciului de transport se face doar pentru PRIORIPOST, indiferent de metoda de achitare a comenzii(transfer bancar, numerar la livrare sau online cu cardul bancar). Tariful de transport practicat de Fan Courier se va factura doar in cazul achitarii comenzii online cu cardul bancar, in caz contrar(transfer bancar, numerar la livrare) acesta va fi facturat direct catre destinatar de catre compania de curierat.


Tarife generale de livrare practicate de curieri:


 


Fan Courier


Posta Romana Prioripost

Timp livrare


24h-72h


24-72h

Plata ramburs/cont colector

 

 + 5 lei

 

-

Tarif livrare la nivel nationalde la 22 lei
(Zona 0, primul Kg)


de la 16.7 lei (fara zone 0 sau tarifare km suplimentari)

Tip livrare


predare
persoanala


predare
personala prin agent / factor postal sau ridicare de la oficiu postal


Livrarea prin Fan Courier:

- Fan Courier livreaza comenzile expediate in aproximativ 24h si pot avea intarzieri in perioadele aglomerate sau atunci cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile.
- Daca adresa de livrare nu se afla in km 0 si presupune un cost suplimentar fata de tariful selectat la momentul comenzii, va vom informa inaintea expedierii comenzii urmand a va decide daca folositi serviciile Fan Curier sau Posta Romana in cazul in care costurile sunt mai mici.
- Pentru lista completa de destinatii Km 0/Zona 0 va rugam sa consultati site-ul Fan Courier.
- Livrarile efectuate prin intermediul Fan Courier si achitate online cu cardul bancar sunt facturate alaturi de produsele comandate sau direct de Fan Courier catre Dvs.(pentru metodele de plata prin transfer bancar sau numerar la curier), tariful de livrare nu se va regasi pe factura emisa de Admiral Media SRL. Pentru decontarea cheltuielilor aferente transportului cat si achitarea produselor va rugam sa pastrati chitanta primita de la Fan Courier.


Livrarea prin Posta Romana - serviciul standard:

- Incepand cu data de 23.10.2018 acest tip de livrare devine indisponibil.

Livrarea prin Posta Romana - serviciul de curierat PRIORIPOST:

- Serviciu de livrare reluat din data de 13.01.2021

- Livrarea comenzilor prin intermediul serviciului de curierat PRIORIPOST se efectueaza doar pentru comenzile achitate online cu cardul bancar sau prin transfer bancar si nu se accepta modalitatea de achitare cu numerar la curier!!!

Termenii de livrare ai comenzilor prin serviciul PRIORIPOST sunt dupa cum urmeaza:
- 48 de ore lucratoare intre oricare alte 2 localitati.
sau
- 24 de ore lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean
- Daca in maxim 2 zile lucratoare de la expedierea comenzii nu a fost efectuata livrarea comenzii, nu ati primit aviz(in cazul in care nu ati fost gasit la adresa de livrare) sau nu ati fost contactat de un reprezentant al Postei Romane va rugam sa ne contactati pentru a putea investiga sau depune o reclamatie in cadrul biroului de reclamatii Posta Romana.
- Coletele expediate prin serviciul PRIORIPOST sunt de regula livrate la adresa Dvs. de un reprezentant al Posta Romana(agent sau factor postal). In functie de localitatea de destinatie, exista posibilitatea ca pachetele sa poata fi ridicate doar de la oficiul postal.


Atat Fan Courier cat si Posta Romana livreaza  coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.