Livrare

Informatii livrare:
 - Comenzile efectuate si confirmate pe site-ul https://magazin.admiralmedia.ro pana la ora:
   - 14:00 sunt predate curierului TNT, DPD, Fan Courier in aceeasi zi, in functie de stocul curent al produselor.
   - 10:00 sunt predate curierului PrioriPost in aceeasi zi, in functie de stocul curent al produselor.
 

 - In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii, acestea vor fi expediate incepand cu ziua lucratoare urmatoare plasarii comenzii, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.

 - Livrarile nationale se fac exclusiv prin curier(TNT, DPD, Fan Courier) doar pentru destinatiile km 0. Comenzile cu adresa de livrare in localitati inafara km 0 al curierului se expediaza prin intermediul Posta Romana, serviciul de curierat rapid Prioripost.
 - Livrarile personale urgente in Bucuresti sunt efectuate de regula in 1-4h doar pentru comenzile confirmate de Admiral Media SRL. Disponibilitatea serviciului de livrare urgenta este limitata si va fi comunicata la momentul confirmarii comenzii.
 - Facturarea serviciului de transport se face doar pentru urmatorii curieri: TNT si PRIORIPOST, tariful de transport practicat de Fan Courier si DPD se va factura direct catre destinatar de catre compania de curierat.


Tarife generale de livrare practicate de curieri:


 


TNT, DPD, Fan Courier

Posta
Romana
standard

Posta Romana Prioripost

Timp livrare


24h

Serviciu indisponibil

1-2 zile

Plata ramburs

 

 

 


Tarif livrare in Bucuresti


Bucuresti+Ilfov
de la 27
lei

-

de la 17 lei

Tarif livrare in tarade la 27 lei
(Zona 0, primul Kg)

-

de la 17 lei

Tip livrare


predare
persoanala

-

predare
persoanala prin factor postal


Livrarea prin TNT, DPD, Fan Courier:

- TNT, DPD, Fan Courier livreaza comenzile expediate in aproximativ 24h si pot avea intarzieri in perioadele aglomerate sau atunci cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile.
- Daca adresa de livrare nu se afla in km 0 si presupune un cost suplimentar fata de tariful selectat la momentul comenzii, va vom informa inaintea expedierii comenzii urmand a va decide daca folositi serviciile TNT, DPD, Fan Curier sau Posta Romana in cazul in care costurile sunt mai mici.
- Pentru lista completa de destinatii Km 0/Zona 0 va rugam sa consultati site-ul TNT, DPD sau Fan Courier.
- Tariful aferent livrarii prin intermediul TNT si DPD sunt incluse pe aceeasi factura alaturi de produsele comandate. Livrarile efectuate prin intermediul Fan Courier sunt facturate direct de acestia catre Dvs., tariful de livrare nu se regaseste pe factura emisa de Admiral Media SRL. Pentru decontarea cheltuielilor aferente transportului cat si achitarea produselor va rugam sa pastrati chitanta primita de la Fan Courier.


Livrarea prin Posta Romana - serviciul standard:

- Incepand cu data de 23.10.2018 acest tip de livrare devine indisponibil.

Livrarea prin Posta Romana - serviciul de curierat PRIORIPOST:
Termenii de livrare ai comenzilor prin serviciul PRIORIPOST sunt dupa cum urmeaza:
- 48 de ore lucratoare intre oricare alte 2 localitati.
sau
- 24 de ore lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean
- Daca in maxim 2 zile lucratoare de la expedierea comenzii nu a fost efectuata livrarea comenzii, nu ati primit aviz(in cazul in care nu ati fost gasit la adresa de livrare) sau nu ati fost contactat de un reprezentant al Postei Romane va rugam sa ne contactati pentru a putea investiga sau depune o reclamatie in cadrul biroului de reclamatii Posta Romana.
- Coletele expediate prin serviciul PRIORIPOST sunt de regula livrate la adresa Dvs. de un reprezentant al Posta Romana(agent sau factor postal).


Atat TNT, DPD, Fan Courier cat si Posta Romana livreaza  coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.