Despre noi

Admiral Media SRL este o companie cu capital integral privat din Romania, specializata in domeniul productiei tipografice si publicitate si care lucreaza cu clienti persoane juridice pentru a furniza produse creative cat si servicii de personalizare.

Asiguram consultanta in vederea alegerii celui mai reprezentativ produs pentru campania de marketing sau pentru compania pe care o reprezentati. Reusim astfel sa producem concepte unicat de produse tipografice in serii mici, medii sau mari. Va putem oferi servicii de design cat si productia machetelor sau a mostrelor.

Suntem o companie unica deoarece nu comercializam doar produse tipografice sau servicii de design grafic. Dedicam fiecarui client dintre cei peste 1800 pana la momentul actual timpul necesar intelegerii obiectivelor sale si dezvoltam solutii complementare, astfel crestem sansele de reusita a campaniei de marketing.

Cu echipa noastra alaturi, compania Dvs. isi poate asigura succesul in fata competitorilor prin dezvoltarea unei imagini unice pe piata.